[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-bottom-right” width=”950px” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” rounded_corners=”false” inside_shadow=”false” ]Goedhart ICT ontwerpt sinds 2002 websites voor elke doelgroep in heel Nederland speciaal gericht op het MKB. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, bouwen en vernieuwen van websites. Van eenvoudige webpagina’s, cms systemen, webshops, en complexe internet sites.

Een website gebruikt u voor uw huidige klantenkring of voor uw potentiële klanten. Internet is een medium om te communiceren met deze klanten. Door een bezoek aan uw internet site, wat het visitekaartje voor uw bedrijf is, krijgt de potentiële klant het gevoel direct contact te hebben met uw organisatie.Er kan door de bezoeker op een eenvoudige manier informatie worden aangevraagd of contact worden gelegd d.m.v. formulieren en e-mail.

Actualiteit is erg belangrijk als het gaat om internet sites. Biedt u steeds nieuwe informatie aan op uw site dan zullen internet gebruikers meerdere malen terugkeren. Ook het onderhouden van uw site (tegen een gunstig tarief) kunt u gerust aan Goedhart ICT overlaten.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw domeinnaam registratie en de hosting van uw website en dit allemaal tegen concurrerende prijzen.
[/dropshadowbox]

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-bottom-right” width=”950px” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” rounded_corners=”false” inside_shadow=”false” ]

Dankzij ruime ervaringen in de ICT sector lukt het ons steeds weer vernieuwend en service gericht bezig te zijn richting onze klanten. Wij verzorgen uw netwerkbeheer, serverbeheer, internet, back-up, web hosting, datahosting en geven wij u graag advies over uw huidge ICT omgeving.

Ook kunnen we ervoor zorgen dat u en uw medewerkers remote kunnen werken. Daarnaast doen wij onder andere ook consultancy, (remote) beheer en service op uw hardware.

Misschien dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen.
Kijk gerust verder op onze website en wanneer u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.[/dropshadowbox]