[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-bottom-right” width=”950px” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” rounded_corners=”false” inside_shadow=”false” ]Internet is een laagdrempelig medium om te communiceren met uw potentiële klanten. Het geeft u de mogelijkheid te voldoen aan de individuele wensen van uw klanten.

Marketing en communicatie, design en techniek zijn in een goede website op de juiste manier toegepast en volledig op elkaar afgestemd. De vormgeving van een website moet uiteraard aansluiten op uw huisstijl. Aan de hand van een bestaande huisstijl maken we eerst creatief een opzet voor de website. Wanneer u al een website heeft en deze er ‘verouderd’ uitziet, kan alleen een nieuwe vormgeving voor een compleet andere website zorgen.

Goedhart ICT heeft creatieve ideeën en produceert hiermee websites: van het ontwikkelen van een concept tot en met het eindresultaat op internet. Aangezien elke website anders is kunnen wij geen standaard prijzen opgeven.

Wij bieden een breed pakket van diensten aan, van het updaten (opfrissen) van uw site tot het opzetten van een webwinkel. Ook kunnen wij helpen bij het opzetten van een nieuwe site voor uw bedrijf, een nieuwe lay-out ontwerpen van uw bestaande site of het helpen onderhouden van uw huidige site. Verder kunnen wij ervoor zorgen dat uw site beschikbaar en duidelijk leesbaar is voor elke browser en op elk platform.

Daarnaast is het ook mogelijk dat uzelf, zonder enige kennis te hebben van de (moeilijke) programmeertalen om een pagina te maken, bepaalde teksten kunt bijwerken door een zogenaamd CMS (Content Management Systeem) website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld zelf aanbiedingen, nieuwsberichten of foto’s toevoegen op uw website.

Indien u interesse heeft of u wilt een offerte dan kunt ons het beste een email sturen. U kunt hiervoor gebruik maken van het contact formulier op de website.
[/dropshadowbox]